11.02.2014.

Поделите ову страну:

У СУСРЕТ 50. РОЂЕНДАНУ

У овој јубиларној години планирали смо неколико активности под заједничком темом „ Моја школа“. Оне су део пројекта „Дух и култура кроз векове“ , а предвиђене су и Акционим планом развојног планирања школе. Прва од планираних активности реализована је у оквиру предавања за ученике 3. и 4. разреда, 23. и 24. 10. у библиотеци школе, а за ученике од 5. до 8. разреда у холу школе, 25. 10. 2013.

Кроз историјски времеплов приказано је како је наша школа настајала и развијала се, шта је то што нас издваја и зашто нам се верује. У причу су нас увели Ања, Јована и Теодор, ученици 7. разреда, а за пауер поинт презентацију су биле задужене Александра, Нина и Матеа, ученице 8. разреда. Како виде своју школу показали су и ученици 6/3 одељења, који су своју креативност испољили у изради паноа. На крају смо чули и занимљиве коментаре ученика од 2. до 8. разреда, а написани су као одговор на питање „ Зашто волим моју школу“? у оквиру спроведене анкете. Ученица 4. разреда Нађа Трифуновић је свој одговор уобличила у литерарни рад.

Предавање припремила Владенка Ковачевић, библиотекар школе, а технички део урадила Слађана Матијашевић, наставница техничког и информатичког образовања.

© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.