24.04.2017.

Поделите ову страну:

ПРОСЛАВА ДАНА ШКОЛЕ

У четвртак, 20. априла, наша школа обележила је 53-годишњицу постојања. Свечану приредбу извели су ученици старијих разреда, који су нас кроз колаж поезије и музике вратили у нека лепа времена и показали вредности праве уметности.


Након приредбе директорка школе Наталија Матић поздравила је све присутне. Поред ученика, родитеља и запослених, прослави су присуствовали и бројни гости: представници Градске општине Вождовац Милош Стојановић и Бојан Младеновић, чланови Већа општине, наши драги пензионери и директор Основне школе „Аца Алексић“ из Александровца Михајло Милинчић са сарадницима. Исказано је посебно задовољство због обнављања братимљења са овом школом.


На крају свечаности директорка школе је уручила пригодан поклон Милени Ерић, дугогодишњој учитељици наше школе, поводом одласка у пензију.


 

 

 

 

 

 

 Занимљива чињеница

"Сваки прави, убеђени родољуб је пријатељ народа. Свака његова делатност, цела његова мисао, сваки његов покрет, само је израз тог пријатељства, тога осећања љубави за народ, за људе, за човечанство." В. Маслеша

© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.