18.10.2018.

Поделите ову страну:

НАГРАДА НА КОНКУРСУ НЕДОВРШЕНА ПРИЧА

У организацији Удружења „Пријатељи деце Вождовца“ објављен је конкурс НЕДОВРШЕНА ПРИЧА, на коме је учествовала и ученица наше школе Софија Ковачевић, 3/1. Софија је освојила трећу награду настављајући причу „Мамин рођендан“.


Награде су уручене у Свечаној сали Градске општине Земун, 4.10. 2018. године. Софија је постала „поносни аутор“ у књизи Мамин рођендан и Птице селице у невољи, аутора Јова Кнежевића и деце.


Од Удружења „Пријатељи деце Вождовца“ Софија је добила на поклон десет примерака ове књиге. Два примерка је поклонила- један својој учитељици Снежани, а други библиотекарки Владенки.


Софија сваке године учествује и постиже запажене резултате на такмичењима „Читалачка значка“. Обавезно понесе титуле ПОШТОВАНИ ГОВОРНИК и ПОШТОВАНИ ПИСАР. Наша мала списатељица поседује урођени таленат који богати читањем књига.ЧЕСТИТАМО!


Занимљива чињеница

"Сваки прави, убеђени родољуб је пријатељ народа. Свака његова делатност, цела његова мисао, сваки његов покрет, само је израз тог пријатељства, тога осећања љубави за народ, за људе, за човечанство." В. Маслеша

© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.