27.12.2018.

Поделите ову страну:

НОВОГОДИШЊА ЖУРКА ЗА УЧЕНИКЕ У ОРГАНИЗАЦИЈИ УЧЕНИЧКОГ ПАРЛАМЕНТА

У среду 26.12. 2018 од 18 до 20 часова у нашој школи је одржана ногодишња журка за ученике седмог и осмог разреда, у организацији Ученичког парламента.

Организациони одбор ученичког парламента: Нађа Алексић, Растко Петковић, Јована Цвијовић, Јована Даутовић, Маша Поповић и педагог школе Наташа Духанај, уз подршку директора школе и одељењских старешина седмог и осмог разреда осмислили су и организовали овај догађај.

Нађа Алексић из осмог два одељења и Бојана Симић из петог три уз подршку професора гитаре Матије Анђелковић извели су неколико нумера на гитарама. Након мини концерта „Триа фантастика“, бивши ученик наше школе Урош Поповић је допринео доброј атмосфери као ди џеј.

Овом приликом , поред одељењских старешина и директора школе, захваљујемо се свима који су помогли организацији догађаја, допринели добром расположењу и успешности журке.

Захвалност: домару Буди, Драгану из обезбеђења, Марку Зечевићу професору физичког, Добривоју Цветоковићу професору технике и технологије, наставници Љиљани Вуковић – на уступљеном простору кабинета хемије.

Слике можете погледати ОВДЕ

© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.