23.12.2019.

Поделите ову страну:

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

Ученички парламент основне школе „Веселин Маслеша“ је под руководством педагога школе почетком децембра покренуо хуманитарну акцију за децу прихватилишта. У оквиру хуманитарне акције прикупљани су слаткиши, одећа и хигијенска средства. Одзив је био велики.

Прихватилиште за децу у улици Живка Давидовића је установа социјалне заштите и пружа услугу интервентног збрињавања угрожене деце узраста од 7 до 18 година. У петак 20.12.2019. године прихватилишту су достављени пакетићи за децу. Са овом установом школа је потписала Уговор о сарадњи, а захвалница коју је школа добила од деце и запослених прихватилишта представља мотив да наставимо са хуманим делима и у будућности организујемо дружења наших ученика и деце из прихватилишта.

Захваљујемо се на учешћу ђацима, родитељима и наставницима школе, а посебно колегама Добривоју Цветковићу и Гордани Атанасковић који су испред Црвеног крста допринели реализацији акције.

Занимљива чињеница

"Сваки прави, убеђени родољуб је пријатељ народа. Свака његова делатност, цела његова мисао, сваки његов покрет, само је израз тог пријатељства, тога осећања љубави за народ, за људе, за човечанство." В. Маслеша

© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.