ПРОФЕСИОНАЛНА ОРИЈЕНТАЦИЈА27.2.2020.

СУСРЕТ УЧЕНИКА ТРЕЋЕГ И ЧЕТВРТОГ РАЗРЕДА СА ПРОГРАМИРАЊЕМ


У холу наше школе, 26.фебруара 2020 gодине, ученици трећег и четвртог разреда су имали прилику да се упознају са могућностима и првим корацима у области програмирања. Предавачи су били наши родитељи, програмери, који су на занимљив начин приближили ову област деци. Путем таблета ученици су користили поједине апликације и стекли су прва знања – како сами могу креирати најједноставнију игрицу. На јединствен и занимљив начин ученици су се упознали са занимањем програмера.


27.4.2017.

ДАН ДЕВОЈЧИЦА


Педагог школе је са ученицама Maјом Миловић, Николетом Минић и Нађом Алексић поводом „Дана девојчица“ учествовала у конкурсу и такмичењу под називом „Ухвати идеју“.Ову манифестацију је организовало Удружења пословних жена Србије и компанија Теленор.


Поред такмичарског дела програма, у оквиру компаније Теленор, девојчице су имале прилику да обиђу компанију Теленор и стекну увид у то како једна велика успешна компанија ради.Након обиласка комплекса Теленора, имале су прилику и да учествују у едукативној радионици.Интересантно је било и сазнање да су на водећим местима и функцијама у овој компанији успешне жене.


27.04.2017.


•     У оквиру програма професионалне оријентације, 25. априла 2017. године, педагог и психолог школе су организовале вршњачке реалне сусрете. Ученици пет средњих школа су ђацима осмог разреда представили своје средње школе и одговарали на питања вршњака.•  26. априла 2017. године, психолог школе је одржала трибину за родитеље ученика осмог разреда на тему „Професионална оријентација – улога родитеља при избору будућег занимања“


•  У априлу месецу психолог је организовала тестирања професионалних интересовања и способности ученика осмог разреда


•  Педагог школе је са ученицама седмог и шестог разреда, у оквиру професионалне оријентације и „Дана девојчица“, учествовала у конкурсу и такмичењу под називом „Ухвати идеју“. Ову манифестацију је организовало Удружења пословних жена Србије и компанија Теленор.Извештаји из претходних школских година: