Разредна настава23.01.2019.

ОДЕЉЕЊЕ III 3 - ПУТОВАЊЕ У СВЕТ НАУКЕ

Снимак погледајте ОВДЕ
26.05.2017.

ДОДЕЛА НАГРАДА НА КОНКУРСУ ЦРВЕНОГ КРСТА СРБИЈЕ „КРВ ЖИВОТ ЗНАЧИ“

Лазар Коцић ученик 4/1 наше школе, освојио је 2. место у Србији, за написану песму „Крв живот значи“.


У петак, 26. маја 2017. године свечано су додељене награде најбољима на овогодишњем конкурсу „Крв живот значи“, који организује Црвени крст Србије. На конкурсу је учествовало 23 745 ученика основних и средњих школа из целе земље. У присуству награђених ученика, њихових наставника и родитеља истакнут је значај добровољног давања крви. Награде је доделио председник Црвеног крста Србије проф.др Драган Радовановић.
18.05.2017.

МАНИФЕСТАЦИЈА „ОСМЕХНИ СЕ ЗДРАВО“

Поводом XXVII Недеље здравља уста и зуба, под слоганом ,,Осмехни се здраво“, 18.05.2017.год. у згради општине Вождовац одржана је манифестација. Том приликом су награђени ученици за најбоље ликовне и литерарне радове на тему ,,Значај правилне хигијене за здравље уста и зуба.“


Награђене ученице наше школе из четвртог разреда су Зоја Ђурић 4/1 и Анастасија Стајић 4/1.


ЧЕСТИТАМО!
17.05.2017.

ИЗВЕШТАЈ СА ТАКМИЧЕЊА

Екипа 4/1 разреда наше школе је освојила 1.место на Општинском такмичењу ,,Шта знаш о Црвеном крсту и добровољном давалаштву крви “.


Црвени крст Вождовац је у петак 12.5.2017. у Пословно-спортском центру ,,Шумице“ одржао квиз за ученике четвртих разреда основних школа на тему,,Шта знаш о Црвеном крсту и добровољном давалаштву крви?“ На квизу су учествовале 34 екипе из основних школа са територије општине Вождовац. Четвртаци су имали тешке задатке, решавајући питања из области историјата Црвеног крста, добровољног давања крви , прве помоћи и програма превенције трговине људима. Осим серије питања организоване су и игре у којима су ученици имали прилику да се такмиче, забаве и друже.


Победничка екипа општинског такмичења је:


Андесилић Софија IV-1

Ђурић Зоја IV-1

Клисура Страхиња IV-1

Мацура Немања IV-1

Тадић Тара IV-1


ЧЕСТИТАМО!


Првопласирана екипа општинског такмичења,4/1, представља нашу школу и организацију Црвеног крста Вождовац на Градском финалу квиза , које организује Црвени крст Београда, 30.5.2017.15.05.2017.

ОБЕЛЕЖЕН ДАН ПОРОДИЦЕ15.мај - Дан породице, учитељи и ученици 4. разреда обележили су разним активностима .У холу школе, одржан је јавни час, на тему „ Традиционална и савремена породица“. Ученици, пригодно обучени, су приказали своје пројекте на тему традиционалне и савремене породице у виду плаката, састава, песама и скечава, покушавајући да дочарају породицу онакву како је она изгледала некада и како изгледа сада. Ученици су детаљно упознати са значењем термина породица као и са обичајима, начином функционисања и специфичностима српских породица у раличитом временском раздобљу.САРАДЊА ШКОЛЕ СА ДОСТИГНУЋИМА МЛАДИХ

Више информација можете прочитати ОВДЕ

17.09.2016.

РАДИОНИЦE РЕСТOРАНА BURGER STORE


У суботу, 17.9.2016. године, ученици I-2 са својим учитељицама су били први гости Дечијих радионица ресторана Burger Store. Ученици су се упознали са радом ресторана али и са неким од занимања (кувар, конобар, менаџер ресторана), учествовали су у ликовној и музичкој радионици и уживали у укусној храни ресторана. Посетили су галерије Сингидунум и Прогрес и зграду САНУ.Још једном се захваљујемо ресторану Burger Store на дивном дружењу!

ПОСЕТА „СОКО ШТАРКУ“


У оквиру пројекта „Предузетништво", ученици 3/1 заједно са учитељицама Сузаном Копривицом и Браниславом Антонијевић, посетили су 5.5.2016. фабрику ,,Соко Штарк“. У двочасовном обиласку фабрике, ученици су имали прилику да упознају комплетан процес производњe, чоколаде, чоколадних бананица, грисина, наполитанки....
Такође си имали прилку и да сами направе и украсе чоколаду, што је ђаке највише одушевило.


Слике можете погледати овде


Извештај припремиле:

Сузана Копривица
Бранислава Антонијевић

ПОСЕТА „СОКО ШТАРКУ“


Више информација прочитајте овде