ШКОЛА У ПРОЈЕКТИМА

Поделите ову страну:

ПРОЈЕКАТ: „ПРЕДУЗЕТНA ШКОЛA”Презентацију погледајте ОВДЕ


ТИМ ЗА ПРЕДУЗЕТНИШТВО ЈЕ ПОСЕТИО 40. ЈУБИЛАРНИ САЈАМ ТУРИЗМАСвечаном отварању Сајма туризма, под називом „Одмор те чека“, који се одржао од 22. до 25. фебруара 2018.год. присуствовао је Тим за предузетништво наше школе. Чланови Тима, ученици и наставници школе, имали су прилике да се упознају са радом туристичких агенција, презентацијом њихових дестинација, а били су и гости на штандовима неких туристичких организација.

Током посете Сајму, ученици и наставници су делили брошуре под називом „Бисери Вождовца (туристичку понуду Вождовца), која је настала као продукт рада предузетничког тима у оквиру пројекта Предузетне школе.

Новинарска секција
ШКОЛА У ПРОЈЕКТУ „ПРЕДУЗЕТНА ШКОЛА“Министарство просвете, науке и технолошког развоја je у сарадњи са Фондацијом Универекспорт потписало је протокол о сарадњи и покренуло пројекат Предузетне школе.

Министарство просвете, науке и технолошког развоја извршила је избор школа и ауторског тима, припрему и логистичку подршку за едукацију наставника за реализацију пројекта за развој предузетних школа, пратиће реализацију пројекта, учествоваће у промоцији пројекта.

У реализацији пројекта учествује око 40 школа Србије и око 200 наставника.


У складу са мисијом и визијом наша школа је од октобра месеца 2017/18. школске године узела учешће у реализацији пројекта Предузетне школе.

Циљ пројекта је оспособљавање наставника да код ученика кроз наставне и ваннаставне активности развијају предузетничке компетенције.

Очекивани исходи су да наставници буду оспособљени да планирају наставне и ваннаставне активности које код ученика развијају предузетничке компетенције.


ПРОЈЕКАТ „ Предузетне школе”
Услужно профитно предузеће из области туризма –„Весели Малиша“
ТЕМА – Турисички водич „Бисери Вождовца“ЧЛАНОВИ ТИМА

Сузана Копривица – координатор тима

Весна Шормаз, професор историје

Мирјана Јакшић, професор географије

Душан Миловановић, професор ликовне културе© Основна школа "Веселин Маслеша" - Сва права задржана. Израда сајта: Кио д.о.о.